Vreme je za malinu

Završeno je prvo online regionalno savetovanje o uzgoju maline

Video materijal

Online savetovanje o uzgoju maline

27.01.2020. godine

I deo

Video materijal

Online savetovanje o uzgoju maline

27.01.2020. godine

II deo

Nastavljamo sa tradicionalnim skupom malinara

Tradicionalni skup iz Arilja pod motom ¨VREME JE ZA MALINU¨ ponovo je pred vama poštovani proizvođači maline, na jedan potpuno novi način. Putem web portala, uživo 27.01.2020. godine u 17 sati, svi proizvođači maline u Srbiji i regionu, ma gde se nalazili, korištenjem pametnih telefona, tableta, računara i slično, imaju priliku uživo pratiti stručna predavanja od strane naših eminentnih stručnjaka.

Skup pod motom ¨VREME JE ZA MALINU¨ koji smo tradicionalno organizovali kao stručno savetovanje za malinare u Arilju na dan Svetog Save ponovo je pred Vama. Važnost ovog događaja posebno je došla do izražaja kada su malinari pokazali veliku zainteresovanost i stalno nas pitali kada će ponovo biti ovaj skup. Zbog toga, u januaru 2020. godini ponovo organizujemo savetovanje ¨VREME JE ZA MALINU¨, ali na jedan potpuno drugačiji način. Ovaj put ¨VREME JE ZA MALINU¨ neće se održavati u formi kao prethodnih godina, u sali u Arilju gde se okupi većina proizvođača, odnosno onako kako smo ga tradicionalno organizovali. U 2020. godini ¨VREME JE ZA MALINU¨ će se održati u "online" formi, odnosno sva stručna predavanja će ići uživo preko interneta, putem ovog web portala na dan 27.01.2020. godine sa početkom u 17 sati. Dakle, gde god da se nalazite, ovaj događaj ćete moći pratiti preko interneta putem vaših pametnih telefona, tableta, računara i aktivno učestvovati u njemu kroz postavljanje pitanja. Ova ideja je rezultat naših nastojanja da malinarima obezbedimo maksimalno moguću stručnu i tehničku podršku bez potrebe da ih izlažemo bilo kakvim troškovima, odnosno dolaskom u Arilje da bi prisustvovali stručnim predavanjima, kao što je to bilo prethodnih godina. Sada malinari na dan Svetog Save ne moraju izaći iz svoje kuće ili bilo kojeg mesta gde se nalaze, da bi prisustvovali savetovanju, već mi sa predavačima dolazimo do njih ma gde oni bili.

Prema tome, 27.01.2020. godine održat će se online skup ili savetovanje za malinare u regiji pod motom ¨VREME JE ZA MALINU¨ sa početkom u 17 sati. Svi oni koji žele pratiti ovaj događaj potrebno je samo da pristupe neposredno pre početka našem web portalu i slede ponuđene smernice, bez ikakve naknade ili troška. Takođe, sve svoje prijatelje, komšije i ostale proizvođače maline ukoliko nisu informisani obavestite o ovom događaju, a možete se i na ovaj sveti dan zajedno okupiti na jednom mestu i u društvu pratiti ovaj događaj koji se pokazao izuzetno važnim za budućnost malinarstva u našoj regiji.

Online regionalno
savetovanje o uzgoju maline

Program savetovanja
"Vreme je za malinu" 2020. godine